Om Avenue 2017-10-26T16:26:07+00:00

VELKOMMEN TIL BISTRO AVENUE

Med vores centrale beliggenhed og plads til 100 spisende gæster, en smuk bar og en stor udeservering på torvet kan du bruge Bistro Avenue som dit uformelle mødested alle ugens dage. Vi favner både det gode glas vin i baren, den effektive forretningsfrokost og frokosten til dem, som har god tid, en lækker middag før turen i byen, og så selvfølgelig sjussen i baren på vej hjem.

På weekender serverer vi vores brunchbuffet kl. 10.00-15.00. Du kan booke i 2 forskellige seatings, og du har bordet til rådighed i 2 timer.

Vi byder på et menukort, som rummer klassikere – både til frokost og aften, samt lækre salater, vores gourmet-pizzaer, hjemmelavet pasta og byens bedste burger – og masser af andre lækkerier. Så om du vil nyde 3 lækre småretter i restauranten, den store ”herrebøf” i hyggekrogen eller moules marinières på torvet i solen, er helt op til dig!

Vi elsker gode råvarer, og du kan være sikker på, at vi følger sæsonen med skiftende menu inspireret af verden omkring os. Vi kender vores leverandører, og de er nøje udvalgt efter de bedste sæsonbestemte råvarer og i særdeleshed efter princippet om lokale råvarer og økologi – og så kan de honorere vores høje kvalitetskrav.

Vi glæder os til at se dig!

Skriv til os

NAVN

EMAIL

Beskrivelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

DIN EMAIL-ADRESSE:

Restaurant Sult

Restaurant SULT

Restaurant SULT ligger i Det Danske Filminstituts lokaler i hjertet af København. Restauranten er kendt for sin store lækre brunch i weekender og på helligdage – og byder selvfølgelig også på frokost, middag, kaffe, øl og sandwich.
Læs mere og book bord her www.restaurantsult.dk

Sans Souci - restaurant og Vinstue

Sans Souci

Sans Souci er fra 1902 og ligger på skønne Frederiksberg og er kendt for sin klassiske danske frokost, sin aftenmenu med et varieret udvalg af danske og franske klassikere og for sin hyggelige vinstue, som byder på masser af god vin.
Læs mere og book bord her www.sanssouci.dk